Plåtslagare Bromma

Allt inom plåtslageri

OM OSS

Välkommen till din plåtslagare i Bromma. Oavsett vilket typ av arbete du behöver hjälp med så kan du räkna med att få ett högkvalitativt arbete utfört av oss. Samtliga vår anställda är certifierade takläggare med lång erfarenhet av yrket. Vi jobbar alltid med ett tänk där du som kund sätts i första rummet. Anlitar du oss – ja, då ska du också veta att jobbet blir korrekt utfört och till ett rimligt pris.

Referenser är viktiga för vårt företag. Vi vet att det förekommer många fuskjobb inom branschen och ett sätt – det enda – att undvika att drabbas är att ringa tidigare kunder. Vi lämnar mer än gärna ut nummer till personer där vi tidigare utfört olika uppdrag och projekt. Detta då vi vet att det underlättar för dig och ger dig en bredare, bättre bild av oss och hur vi jobbar samt att vi definitivt inte har någonting att dölja. Lämnar vi kvalitativa jobb bakom oss så får vi nöjda kunder som står redo att rekommendera oss. Vi hoppas att du i framtiden blir en av dessa.

Vi lämnar alltid garanti på våra jobb och vi ser framemot att höra från dig redan idag. Ring så berättar vi mer om oss och vår verksamhet och ser över hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

 

 

 

 

Ditt förstahandsval när det kommer till plåtslagare i Bromma!